Παρουσίαση Πολυμέσων

Αν κάνουμε μια ιστορική αναδρομή 10.000 ετών ή και περισσότερο θα βρούμε ότι η ιδέα της δημιουργίας εικόνων που να στέλνουν μηνύματα είχε συναρπάσει και συνεχίζει να συναρπάζει τους ανθρώπους. Οι εικόνες πάντα ήταν και θα είναι ένα ισχυρό μέσο επικοινωνίας. Τα πολυμέσα είναι ένα πρόσφατο φαινόμενο, που μεταφέρουν αυτή την παλιά εικαστική μορφή επικοινωνίας σε ένα άλλο, διαφορετικό επίπεδο.

Τι εννοούμε λέγοντας πολυμέσα ή ακόμα πιο συγκεκριμένα παρουσίαση πολυμέσων;

Εννοούμε τον συνδυασμό όχι μόνο εικόνων, αλλά κινουμένων σχεδίων, ήχων, κειμένων, προκειμένου να μεταφέρουμε ένα μήνυμα.

Η παρουσίαση πολυμέσων είναι πλεονέκτημα για την επιχείρηση.

Φανταστείτε μια παρουσίαση επιχείρησης χωρίς την δύναμη των πολυμέσων. Δηλαδή ένα απλό κείμενο που μπορεί να εκφωνεί κάποιος μέσα σε μια αίθουσα. Η παρουσίαση θα είναι ήπια και κοινότυπη. Ίσως να έχει την δυνατότητα να κάνει το κοινό, να κοιμηθεί μέσα στην αίθουσα. Αντίθετα όμως αν στην ίδια παρουσίαση, προσθέταμε πολυμέσα και τα συνδυάζαμε, δηλαδή εικόνες, ήχο και κίνηση, όλα θα ήταν διαφορετικά. Με την βοήθεια των εικόνων και των ήχων σε συνάρτηση με την κίνηση θα προσελκύαμε την προσοχή του κοινού που μας παρακολουθεί και θα τονίζαμε τα πιο σημαντικά στοιχεία ώστε να αποτυπωθούν στο μυαλό.

Με μια παρουσίαση πολυμέσων μπορούμε να βοηθήσουμε να κατανοήσει ο μέσος άνθρωπος, ιδέες και έννοιες που με μια απλή ρητορεία θα ήταν δύσκολο να εξηγηθούν. Για παράδειγμα, έννοιες όπως τα στατιστικά στοιχεία μπορούν να εκφραστούν ως κινούμενα διαγράμματα και γραφικές παραστάσεις, οι οποίες είναι πιο εύκολες και κατανοητές από απλούς αριθμούς.

Η παρουσίαση πολυμέσων γίνεται σε μια μόνο επιφάνεια.

Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι τα στοιχεία, εικόνα, ήχος, κείμενο, μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μια μόνο επιφάνεια. Δηλαδή σε μια οθόνη. Οι διαφάνειες μπορούν να δέχονται η μία την άλλη. Η ροή της παρουσίασης εξαρτάται καθαρά από τον παρουσιαστή.

Παρουσίαση Πολυμέσων - Σεμινάριο

Παρουσίαση πολυμέσων με επαγγελματική εμφάνιση και αίσθηση.

Το θετικό αντίκτυπο που έχει μια παρουσίαση πολυμέσων είναι να προσδώσει έναν επαγγελματισμό στην επιχείρηση. Το να δείχνουμε και να είμαστε πραγματικά επαγγελματίες σήμερα, είναι μια αναγκαιότητα. Με την χρήση ισχυρών εργαλείων όπως είναι για παράδειγμα το Microsoft Power Point, μπορούμε να δημιουργήσουμε εκπληκτικές οπτικοακουστικές παρουσιάσεις. Έτσι μόνο με λίγα κλικ του ποντικιού μπορούμε να βοηθήσουμε το κοινό μας να κατανοήσει ιδέες και έννοιες πολύ πιο εύκολα.

Η παρουσίαση πολυμέσων είναι ευέλικτη και φορητή.

Με την χρήση ενός φορητού υπολογιστή μπορούμε να παρουσιάσουμε στους συναδέλφους μας, στους πελάτες μας, ακόμα και στους φίλους μας, ιδέες, προϊόντα και υπηρεσίες. Μπορούμε να παρουσιάσουμε σχεδόν τα πάντα μέσα σε ελάχιστο χρόνο, επικοινωνώντας τα πιο δυνατά στοιχεία της ιδέας, του προϊόντος, της υπηρεσίας, ώστε αυτά να αποτυπωθούν στο μυαλό του κοινού που απευθυνόμαστε.

Στην ThreeSquares δημιουργούμε εντυπωσιακές και επικεντρωμένες παρουσιάσεις για τον σκοπό που επιθυμείτε. Είτε πρόκειται για μια εταιρική παρουσίαση, είτε πρόκειται για την προώθηση προϊόντων και υπηρεσιών, μπορούμε να δημιουργήσουμε μια επαγγελματική και συναρπαστική παρουσίαση, με όμορφα σχέδια και ξεκάθαρα μηνύματα ώστε να προσελκύσετε το ενδιαφέρον του κοινού σας.

Εταιρική Παρουσίαση

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας οδηγήσουμε ώστε να κατανοήσετε τις έννοιες του διαδικτύου. Να δείτε τον κόσμο του internet από μια άλλη οπτική γωνία και να τον αξιοποιήσετε για την αύξηση της επιχειρηματική σας δραστηριότητας.

Ρωτήστε μας

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας! Θα είναι χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε προσφορά

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που βασίζονται στα αποτελέσματα.

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ή για επανακατασκευή ιστοσελίδας, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ζητήστε προσφορά