Ιστοσελίδα επιχείρησης

Πολλοί ιδιοκτήτες επιχειρήσεων αναρωτιούνται γιατί χρειάζονται μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή τους. Η επιχείρησή τους μπορεί να είναι μικρή. Μπορεί να απασχολεί μόνο τον ίδιο ή να έχει άλλον ένα ή περισσότερους υπαλλήλους. Αυτό είναι μια καλή ερώτηση. Στην πραγματικότητα, είναι μία από τις πιο σημαντικές και πιο συχνές ερωτήσεις της ψηφιακής εποχής.

Η ιστοσελίδα αποτελεί προέκταση της επαγγελματική σας ταυτότητας.

Φανταστείτε την, σαν ένα διαδραστικό φυλλάδιο, όπου οι επισκέπτες, έχουν την ελευθερία να περιηγηθούν σε αυτήν, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Είτε πρόκειται για τις τρεις το πρωί ή την ημέρα των Χριστουγέννων, το διαδίκτυο δεν κλείνει ποτέ. Η επιχείρησή σας παραμένει ανοιχτή, χωρίς καμία προσπάθεια από εσάς! Το διαδίκτυο είναι η νούμερο ένα πηγή όπου οι άνθρωποι ψάχνουν τα πάντα με ευκολία. Η ιστοσελίδα δίνει την δυνατότητα στον επισκέπτη να ενημερωθεί άμεσα, την στιγμή που το θέλει.

Σας ανοίγετε ένας ολόκληρος κόσμος διαφημιστικών δυνατοτήτων.

Αποκτώντας μια ιστοσελίδα για την επιχείρησή σας, έχει αποδειχθεί ότι όχι μόνο δημιουργεί νέες προοπτικές για την εργασία σας, αλλά διατηρεί τους υπάρχοντες πελάτες σας, προσφέροντάς τους πληροφορίες που χρειάζονται οποιαδήποτε στιγμή απλά με το πάτημα ενός κουμπιού. Μπορείτε να διαφημιστείτε πολύ ή λίγο, όπως εσείς επιθυμείτε! Η ιστοσελίδα αποτελεί ένα δυναμικό φυλλάδιο για την επιχείρησή σας το οποίο μπορείτε να ενημερώνετε με κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, μουσική, κ.τ.λ., εύκολα και γρήγορα, σε πραγματικό χρόνο, ώστε να προκαλέσετε την προσοχή των επισκεπτών. Ηλεκτρονικοί σταθεροί ή φορητοί υπολογιστές, tablets, smartphones, ακόμα και οι τηλεοράσεις είναι συνδεδεμένες ευρέως πλέον με το διαδίκτυο.

Ιδιοκτήτης επιχείρησης

Η παρουσία της επιχείρησης στο διαδίκτυο είναι επιβεβλημένη.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δoθεί στο ότι δεν θα πρέπει να θέσετε όλες τις προσπάθειές σας ώστε να πουλάτε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας μέσω του διαδικτύου, εκτός και αν το ίδιο το προϊόν σας, προσφέρεται για εύκολη πώληση μέσω διαδικτύου. Το σημείο που πρέπει να σκεφτείτε είναι να έχετε τουλάχιστον μια παρουσία στο διαδίκτυο έτσι ώστε οι πελάτες ή οι πιθανοί εργαζόμενοι ή οι επιχειρηματικοί σας εταίροι και ίσως ακόμη και κάποιοι επενδυτές να μπορούν γρήγορα και εύκολα να μάθουν περισσότερα για την επιχείρησή σας, για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που έχετε να προσφέρετε.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να κάνει 3 πράγματα για την επιχείρηση:

  • να εξοικονομήσει χρήματα
  • να εξοικονομήσει χρόνο
  • να κερδίσει χρήματα

Η ιστοσελίδα θα αποσβέσει το κόστος της, σε εβδομάδες ή μήνες και όχι σε χρόνια!

Εμφάνιση και λειτουργικότητα

Θα πρέπει να λάβετε σοβαρά υπόψη την εμφάνιση της ιστοσελίδας καθώς και την λειτουργικότητά της. Δεδομένου ότι οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να δούνε χιλιάδες επιχειρήσεις στο διαδίκτυο θα πρέπει η ιστοσελίδα σας να τους τραβήξει το ενδιαφέρον, ώστε να περιηγηθούν σε αυτή. Μια καλά σχεδιασμένη ιστοσελίδα θα κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται πιο επαγγελματική. Στην πραγματικότητα, μια καλά μελετημένη ιστοσελίδα μπορεί να κάνει την επιχείρησή σας να φαίνεται μεγαλύτερη από ότι θα μπορούσε να είναι και να την φέρει στο ίδιο επίπεδο με τον ανταγωνισμό σας.

Τα κείμενα και οι εικόνες που θα επιλέξετε να απαρτίζουν την ιστοσελίδα σας παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και την αισθητική της ιστοσελίδας σας. Θα πρέπει να δίνεται μεγάλη προσοχή στις πληροφορίες που αναγράφεται στην ιστοσελίδα, γιατί αυτές οι πληροφορίες είναι που θα κρατήσουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη να παραμείνει περισσότερο χρόνο στον δικτυακό σας χώρο!

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε την διαδικτυακή σας παρουσία.

Μην διστάσετε να έρθετε σε επικοινωνία μαζί μας. Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας οδηγήσουμε ώστε να κατανοήσετε τις έννοιες του διαδικτύου. Να δείτε τον κόσμο του internet από μια άλλη οπτική γωνία και να τον αξιοποιήσετε για την αύξηση της επιχειρηματική σας δραστηριότητας.

Ρωτήστε μας

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας! Θα είναι χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε προσφορά

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που βασίζονται στα αποτελέσματα.

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ή για επανακατασκευή ιστοσελίδας, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ζητήστε προσφορά