Σχετικά με εμάς


Η ThreeSquares είναι μια εταιρεία, που προσφέρει αξιόπιστες και οικονομικές διαδικτυακές υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης, φιλοξενίας ιστοσελίδων καθώς και υπηρεσίες παρουσίασης πολυμέσων, δίνοντας ουσιαστικές λύσεις.

Εργαζόμαστε υπεύθυνα για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, αλλά εργαζόμαστε ακόμα πιο υπεύθυνα ώστε να σας βοηθήσουμε να αναπτύξετε την επιχείρησή σας.

Σας ακούμε, συζητάμε, σας συμβουλεύουμε. Δεν θεωρούμε τίποτα δεδομένο. Σας αντιμετωπίζουμε όπως θέλουμε να μας αντιμετωπίζουν! Είστε τόσο καλοί όσο οι άνθρωποι γύρω σας και εμείς έχουμε πολύ καλούς ανθρώπους στην ομάδα μας!

Εταιρεία κατασκευής ιστοσελίδων

Ομάδα


Η ομάδα μας αποτελείται από σχεδιαστές και προγραμματιστές, που παράγουν ολοκληρωμένες τεχνολογικές διαδικτυακές λύσεις.

Είμαστε ελεύθεροι επαγγελματίες όπου ο καθένας από εμάς κατέχει ειδικές δεξιότητες σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε.

Σεβόμαστε το εργασιακό μας περιβάλλον, προωθούμε την εργασία εξ αποστάσεως και ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες.

Εργασία


Ακολουθούμε μια σταθερή κατασκευαστική προσέγγιση με βάση τις καλύτερες πρακτικές κατασκευής ιστοσελίδων.

Εργαζόμαστε εξ αποστάσεως, μειώνοντας δραστικά τα λειτουργικά κόστη της εταιρείας μας.

Το αποτέλεσμα είναι ότι μπορούμε να παρέχουμε σε εσάς αξιόπιστες και οικονομικές υπηρεσίες.

Φιλοσοφία


Προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρησή σας, με αμερόληπτες συμβουλές, σε οικονομική τιμή.

Πιστεύουμε ότι τα αποτελεσματικά ψηφιακά έργα συνδυάζουν μοντέρνα σχεδίαση, λειτουργικότητα και συνεχές διαδικτυακό μάρκετινκ.

Λειτουργούμε ως αξιόπιστος συνεργάτης για επιχειρήσεις που επιθυμούν να εκμεταλλευτούν την δύναμη και την έκταση του διαδικτύου, ώστε να επιτύχουν τον στόχο τους.

Ήθος


Ενδιαφερόμαστε για τους πελάτες μας και για το κάθε έργο που σχεδιάζουμε και αναπτύσσουμε.

Είμαστε απλοί και κατανοητοί. Βρισκόμαστε δίπλα σας καθ' όλη τη διάρκεια ανάπτυξης του έργου, υποστηρίζοντάς και ερμηνεύοντας όλη την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας.

Προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο αποτέλεσμα και θέλουμε να κάνουμε τη διαφορά, οικοδομώντας σταθερές μακροπρόθεσμες σχέσεις μαζί σας.

Συνεργαστείτε μαζί μας

Φροντίζουμε να προσφέρουμε αξιόπιστες υπηρεσίες
στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας.

Γιατί να μας επιλέξετε

Τι λένε για εμάς