Η σωστή ομάδα για εσάς!


Στην ThreeSquares προσφέρουμε ολοκληρωμένες διαδικτυακές υπηρεσίες για την ενδυνάμωση της εταιρική σας ταυτότητας. Φροντίζουμε να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή λύση για την επιχείρηση, μέσα στα πλαίσια του προϋπολογισμού σας, με αμερόληπτες συμβουλές, σε μια οικονομική τιμή.

Ενημερωνόμαστε διαρκώς για τις νέες τεχνολογίες του διαδικτύου και τις προτείνουμε, όταν υπάρχει νόημα.

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε, κάποιοι μπορεί να πούν ότι είμαστε υπερβολικοί, αλλά ενθουσιαζόμαστε και δεσμευόμαστε για κάθε έργο που αναλαμβάνουμε. Με απλά λόγια, ενδιαφερόμαστε για εσάς, την επιχείρηση και τους πελάτες σας.

Γιατί να μας επιλέξετε;

Σας ακούμε


Ακούμε, συζητάμε, συμβουλεύουμε! Μπορεί να ακούγετε προφανές, αλλά θέλουμε να ακούσουμε τις ιδέες, τα σχέδια και τους στόχους, για την επιχείρησή σας.

Η ιστοσελίδα αποτελεί την ταυτότητα της επιχείρησή σας στο διαδίκτυο. Θα αποτελέσει πάνω από όλα, μια επένδυση αλλά και ένα εργαλείο για την προώθηση της εταιρικής σας ταυτότητας.

Σας υποστηρίζουμε


Κατανοούμε ότι υπάρχουν πολλές διαδικτυακές υπηρεσίες για να επιλέξετε. Γνωρίζουμε επίσης ότι η σύγκριση διαδικτυακών υπηρεσιών μπορεί να είναι μια σκέτη πρόκληση.

Εμείς οφείλουμε να δημιουργήσουμε αυτό ακριβώς που οραματίζεστε. Αν ψάχνετε για έναν αξιόπιστο συνεργάτη που να νοιάζεται για εσάς και την επιχείρησή σας, η ThreeSquares είναι η επιλογή σας.

Σας κατανοούμε


Επιλέγοντας την ThreeSquares θα διαπιστώσετε ότι οι διαδικτυακές μας υπηρεσίες ανταποκρίνονται στην εμπιστοσύνη σας.

Προσφέρουμε οικονομικές και ανταγωνιστικές τιμές χωρίς να μειώνουμε την ποιότητα της εργασίας μας και την αξιοπιστία των υπηρεσιών μας.

Στην δύσκολη περίοδο που διανύουμε οφείλουμε να βοηθάμε τις επιχειρήσεις να αναπτύσσονται γιατί μέσα από αυτές αναπτυσσόμαστε και εμείς.

Σας εκτιμάμε


Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και είμαστε πάντα ενθουσιασμένοι όταν εργαζόμαστε για ένα νέο έργο.

Νοιαζόμαστε για την επιχείρησή σας και αρκετά συχνά εργαζόμαστε εκτός του καθιερωμένου ωράριου εργασίας, για να σας παραδώσουμε ακριβώς αυτό που οραματίζεστε.

Eίμαστε πάνω από όλα ειλικρινείς και θα σας ενημερώσουμε από την αρχή της συνεργασίας μας, αν νιώθουμε ότι υπάρχει κάτι που δυσχερένει την υλοποίηση του έργου.

Πράγματα που κάνουμε

  • Είμαστε ξεκάθαροι από την αρχή μέχρι το τέλος
  • Συνεργαζόμαστε μαζί σας σε κάθε βήμα
  • Παρέχουμε προτάσεις που βασίζονται σε δεδομένα
  • Τηρούμε πάντα τις προθεσμίες

Πράγματα που δεν κάνουμε

  • Δεν σας εκπλήσουμε με κρυφές χρεώσεις
  • Δεν δίνουμε υποσχέσεις που δεν κρατάμε
  • Δεν πουλάμε υπηρεσίες που δεν χρειάζεστε
  • Δεν σας κοροϊδεύουμε

Τι λένε για εμάς