Εντυπωσιάζουμε το κοινό σας!


Έχετε μόνο μια ευκαιρία να κάνετε την πρώτη εντύπωση, για αυτό πρέπει να φροντίσετε το αποτέλεσμα να είναι τέλειο!

Εμείς στην ThreeSquares, φροντίζουμε να δημιουργούμε συναρπαστικές παρουσιάσεις πολυμέσων, που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού σας και θα λειτουργήσουν θετικά στην προώθηση της εταιρικής σας ταυτότητας.

Δημιουργούμε μοντέρνες και επικεντρωμένες παρουσιάσεις πολυμέσων. Ζωντανεύουμε τις ιδέες σας και προωθούμε την επιχείρηση, τις υπηρεσίες και τα προϊόντα σας, με την δύναμη της ψηφιακής τεχνολογίας.

Παρουσιάσεις PowerPoint

Η εφαρμογή PowerPoint της Microsoft είναι το πιο διαδεδομένο μέσο στον κόσμο για παρουσιάσεις. Η ThreeSquares παράγει ποιοτικές και στοχευμένες παρουσιάσεις PowerPoint.

Μια παρουσίαση επικοινωνεί και οικοδομεί μια μοναδική εικόνα της επιχείρησής σας. Μέσα από μια συναρπαστική αφήγηση της ιστορίας της εταιρείας, το υπόβαθρο, την ομάδα, τις υπηρεσίες, τα προϊόντα, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις, τα επιτεύγματα, τα στοιχεία επικοινωνίας και πολλές άλλες ζωτικής σημασίας πληροφορίες θα βοηθήσουν την εταιρεία να εμπορευτεί τα προϊόντα και τις υπηρεσίες με ένα καλύτερο τρόπο.

Η παρουσίαση θα σας δώσει την δυνατότητα να εντυπωσιάσετε τους πελάτες σας. Όπως γνωρίζετε, η πρώτη εντύπωση είναι η καλύτερη εντύπωση.

Παρουσιάσεις Βίντεο

Δημιουργούμε εντυπωσιακές βίντεο παρουσιάσεις. Τίποτα δεν είναι πιο δυνατό από την εικόνα.

Το 90% των πληροφοριών που διαβιβάζεται στον εγκέφαλο είναι το οπτικό περιεχόμενο. Τα οπτικά εφέ επεξεργάζοντα 60.000 φορές πιο γρήγορα στον εγκέφαλο από ένα απλό κείμενο.

Αποτυπώνοντας ένα κείμενο σε βίντεο με οπτικά εφέ και εικόνες επικοινωνείται και παρουσιάζεται το μήνυμά σας διαδραστικά και δραστηριοποιείται περισσότερο το κοινό σας.

Το βίντεο μπορείτε να το διανέμεται σε εκατομμύρια χρήστες ανά το κόσμο μέσω των κοινωνικών δικτύων και έτσι να μετράψετε περισσότερους χρήστες σε πελάτες.

Infographics

Κάθε εικόνα λέει μια ιστορία, όπως λένε, αλλά μερικές φορές χρειάζεται έναν έξυπνο συνδυασμό λέξεων και εικόνων για να αφηγηθείτε μια ιστορία γρήγορα, συνοπτικά και με ένα τρόπο που θα αποτυπωθεί στο μυαλό του κοινού.

Τα infographics έχουν γίνει μια κλασσική μορφή οπτικής επικοινωνίας στην εποχή της πληροφορίας. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο διαδίκτυο ή σε έντυπη μορφή ώστε να προσεγγίσετε το κοινό σας, όπου και αν βρίσκεται.

Δημιουργούμε μέσα από τον συνδυασμό εικονιδίων, εικόνων, δεδομένων και κειμένων, κομμάτια οπτικού περιεχομένου, που όχι απλά εξηγούν αλλά αναδεικνύουν το μήνυμα που θέλετε να επικοινωνήσετε στο κοινό σας

Μας εμπιστεύθηκαν

  • Γήγερτον Α.Ε. Logo
  • Featness Logo
  • Αγλαή Γή Logo
  • Technofil Logo
  • 1
  • 2
  • 3