Απαντάμε ρεαλιστικά

Ψάχνετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με εμάς και τις υπηρεσίες που προσφέρουμε;

Απαντάμε ρεαλιστικά, θέλοντας να σας βοηθήσουμε ώστε να βεβαιωθείτε ότι είστε αρκετά πληροφορημένοι με όλες τις λεπτομέρειες που χρειάζεστε πριν αποφασίσετε για το αν είμαστε η κατάλληλη εταιρεία που θα αναλάβει το έργο που θέλετε να υλοποιήσετε.

Καλύπτουμε ένα μεγάλο φάσμα συχνών ερωτήσεων που μας υποβάλλονται από υποψήφιους πελάτες.

Έχουμε χωρίσει σε ενότητες τις ερωτήσεις για να σας βοηθήσουμε να εντοπίσετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε.

Απάντηση: Μέσω μιας ιστοσελίδας μπορείτε να ενημερώνετε χιλιάδες ανθρώπους για εσάς, την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 365 ημέρες το χρόνο. Το πιο σημαντικό είναι ότι οι άνθρωπο αυτοί μπορούν να δούνε όλες τις πληροφορίες από την άνεση του δικού τους χώρου, προσωπικού ή επαγγελματικού. Μια ιστοσελίδα ενδυναμώνει το υπάρχον πελατολόγιο σας και μεγιστοποιεί το δυναμικό μάρκετινγκ για τους μελλοντικούς πελάτες. Δεν έχει σημασία τι είδους επιχείρηση έχετε, υπάρχουν τρόποι να αναπτυχθείτε και να κερδίσετε χρήματα μέσω του διαδικτύου.

Απάντηση: Το βασικό στοιχείο που θα πρέπει να γνωρίζετε πριν απευθυνθείται να ζητήσετε προσφορά για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, είναι ο στόχος που θέλετε να πετύχετε!

Πρέπει να αποφασίσετε τι θα προσφέρει η ιστοσελίδα στους επισκέπτες - χρήστες. Θα είναι ένα εργαλείο μάρκετινγκ για την προώθηση της επιχείρησής σας; Θα είναι ένας κατάλογος προϊόντων, υπηρεσιών; Θα πουλάτε απευθείας προϊόντα, υπηρεσίες στους καταναλωτές; Ίσως να είναι όλα μαζί!

Η απάντηση στο ερώτημα έχει ιδαίτερη σημασία γιατί είναι καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία της επένδυσης. Εάν έχετε ξεκαθαρίσει το στόχο που θέλετε να πετύχετε, εμείς θα σας καθοδηγήσουμε σε όλα τα υπόλοιπα βήματα που χρειάζονται για την ολοκλήρωση του έργου, την κατασκευή της ιστοσελίδας!

Απάντηση: Πριν την ανάθεση ενός έργου θα πρέπει να γνωρίζετε εκτός από τον βασικό στόχο που θέλετε να πετύχετε με την κατασκευή της ιστοσελίδας και κάποια άλλα βασικά στοιχεία.

  1. Όνομα χώρου (Domain Name)
    Επιλογή ονόματος χώρου. Είναι καλή ιδέα να χρησιμοποιήσετε λέξεις - κλειδιά για το όνομα χώρου που είτε σχετίζονται με την επιχείρησή σας, είτε σχετίζονται με τα προϊόντα, υπηρεσίες που παρέχετε. Οι μηχανές αναζήτησης θεωρούν το όνομα χώρου, ως θέση στην κατάταξη των αποτελεσμάτων αναζήτησης.
  2. Διάγραμμα ιστοσελίδας
    Θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα διάγραμμα της ιστοσελίδας σε χαρτί. Το διάγραμμα θα δείχνει πως θέλετε να εμφανίζονται οι σελίδες με βάση την σημαντικότητα της κάθε σελίδας. Επίσης το διάγραμμα θα σας βοηθήσει να καταλάβετε τι πληροφορίες θέλετε να παρουσιάσετε στην κάθε σελίδα. Για παράδειγμα Αρχική σελίδα, Προφίλ εταιρείας, Προϊόντα, Υπηρεσίες, Νέα, Επικοινωνία κ.ο.κ.
  3. Συγκέντρωση υλικού
    Θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει κάποιο υλικό το οποίο θα θέλετε να παρουσιάσετε στην ιστοσελίδα, σύμφωνα με το διάγραμμα που έχετε αναπτύξει. Δηλαδή θα πρέπει να έχετε συγκεντρώσει τα κείμενα και τις φωτογραφίες που θέλετε να παρουσιάσετε. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν κείμενα, θα πρέπει να γραφτούν. Διαθέτουμε υπηρεσία συγγραφής κειμένων (Content Authoring). Σε περίπτωση που δεν έχετε φωτογραφίες θα πρέπει να αγοραστούν. Συνεργαζόμαστε με αρκετές εταιρείες του χώρου που μπορείτε να αγοράσετε επαγγελματικές φωτογραφίες. Στην συνέχεια θα γίνει από κοινού αξιολόγηση του υλικού και θα σας προτείνουμε τον καλύτερο τρόπο αξιοποίησης του υλικού.

Απάντηση: Βεβαίως και μπορείτε να κατασκευάσετε την ιστοσελίδα μόνος/η σας. Με μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο θα βρείτε αρκετά αποτελέσματα στο πως να κατασκευάσετε μια ιστοσελίδα. Υπάρχουν αρκετά αυτοματοποιημένα προγράμματα και υπηρεσίες που μπορούν να σας βοηθήσουν να κατασκευάσετε μια στοιχειώδη ιστοσελίδα. Εκεί όμως θα ξεκινήσουν και τα πρόβληματα.

Απάντηση: Το κόστος μιας ιστοσελίδας ποικίλλει ανάλογα με τις απαιτήσεις της. Μικρές και απλές ιστοσελίδες, π.χ. ιστοσελίδες εταιρικής ταυτότητας, που δεν απαιτούν πολύ προγραμματισμό κοστίζουν λιγότερο από μεγάλες και πολύπλοκες ιστοσελίδες, π.χ. ηλεκτρονικό κατάστημα, που απαιτούν αρκετό προγραμματισμό.

Μια ιστοσελίδα μπορεί να κοστίσει 500 - 700 ευρώ ή ακόμα και 10.000 - 15.000 ευρώ. Προσπαθούμε να είμαστε εξαιρετικά ανταγωνιστικοί και δεν έχουμε χάσει έργο λόγω των τιμών μας! Δώστε μας μια ευκαιρία να σας δώσουμε μια προσφορά!

Αν θέλετε να εκτιμήσουμε το κόστος για την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, μπορείτε να απαντήσετε στο ερωτηματολόγιο κατασκευής ιστοσελίδας και θα σας αποστείλουμε την προσφορά, σε περίπου 2 με 3 εργάσιμες ημέρες.

Απάντηση: Υπάρχουν ετήσια κόστη συντήρησης της ιστοσελίδας. Ο λόγος είναι ότι μια ιστοσελίδα είναι βασισμένη σε λογισμικά τα οποία θέλουν επιτήρηση, διόρθωση, βελτίωση, αναβάθμιση. Οι λόγοι που μπορεί να χρειάζονται όλα τα προηγούμε είναι λόγοι ασφαλείας ή αλλαγής του κώδικα των προγραμμάτων για την καλύτερη απόδοση στο διαδίκτυο.

Απάντηση: Όχι δεν υπάρχουν κρυφά κόστη. Στην προσφορά την οποία σας αποστέλλουμε συμφωνούμε μια σταθερή τιμή μαζί σας, που σημαίνει οτι ξέρετε τι ακριβώς θα πληρώσετε. Στην προσφορά αναλύουμε πλήρως όλα τα κόστη που προκύπτουν για την κατασκευή της ιστοσελίδας.

Ο μόνος λόγος που μπορεί να χρεωθείτε πρόσθετη αμοιβή είναι η περίπτωση που χρειάζεστε κάτι διαφορετικό πέραν των συμφωνηθέντων και χρειάζεται από μέρους μας, περισσότερες ώρες προγραμματισμού. Για πρόσθετες εργασίες ενημερώνουμε το κόστος πριν την αποδοχή και έναρξη των εργασιών.

Απάντηση: Ο χρόνος κατασκευής μιας ιστοσελίδας εξαρτάται από το μέγεθος και την πολυπλοκότητα της ιστοσελίδας.

Μικρές και απλές ιστοσελίδες, π.χ. εταιρικές ιστοσελίδες, που δεν απαιτούν πολύ προγραμματισμό, η κατασκευή τους συνήθως απαιτεί περίπου ένα μήνα. Μεγάλες και πολύπλοκες ιστοσελίδες, π.χ. ηλεκτρονικό κατάστημα, που απαιτούν αρκετό προγραμματισμό, η κατασκευή τους απαιτεί τον διπλάσιο, ίσως και τριπλάσιο χρόνο.

Ένας άλλος παράγοντας που επηρεάζει την κατασκευή μιας ιστοσελίδας, αρκετά συχνά, είναι η παράδοση του ψηφιακού υλικού (κείμενα, εικόνες, κ.τ.λ). από εσάς. Ενημερωθείτε για την διαδικασία κατασκευής ιστοσελίδας.

Απάντηση: Η δυναμική ιστοσελίδα μας δίνει την δυνατότητα μέσω ενός συστήματος διαχείρισης περιεχομένου (Content Management System - CMS) να τροποποιήσουμε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας σε πραγματικό χρόνο. Δεν χρειάζονται εξειδικευμένες γνώσεις για την τροποποίηση του περιεχομένου, πλήν της γνώσης ενός απλού επεξεργαστή κειμένου, π.χ. Microsoft Word. Πιο συγκεκριμένα μπορούμε να γράψουμε ένα κείμενο και να το εμπλουτίσουμε με φωτογραφίες και στην συνέχεια να το δημοσιεύσουμε σε πραγματικό χρόνο στην ιστοσελίδα. Για την υλοποίηση της τροποποίησης του περιεχομένου, χρειάζεται μόνο το πρόγραμμα περιήγησης (Browser) και μια σύνδεση στο διαδίκτυο.

Στην ThreeSquares σας παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να τροποποιείται μόνοι σας το περιεχόμενο.

Απάντηση: Βεβαίως μπορείτε να τροποποιήτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας μόνος/η σας. Ύστερα από την κατασκευή της ιστοσελίδας, θα σας παρέχουμε την κατάλληλη εκπαίδευση ώστε να μπορείτε να τροποποιείτε το περιεχόμενο της ιστοσελίδας.

Απάντηση: Σε περίπτωση που δεν έχετε το χρόνο να ενημερώνετε εσείς το περιεχόμενο της ιστοσελίδας, μπορούμε να το αναλάβουμε για λογαριασμό σας, πάντα με την δική σας καθοδήγηση.

Ρωτήστε μας

Αν έχετε κάποια ερώτηση ή απορία σχετικά με τις υπηρεσίες που προσφέρουμε, μην διστάσετε να έρθετε σε επαφή μαζί μας! Θα είναι χαρά μας, να σας εξυπηρετήσουμε.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Ζητήστε προσφορά

Επιδιώκουμε να δημιουργήσουμε μακροχρόνιες επαγγελματικές σχέσεις που βασίζονται στα αποτελέσματα.

Αν ενδιαφέρεστε για κατασκευή ή για επανακατασκευή ιστοσελίδας, μπορείτε να ζητήσετε μια προσφορά συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο.

Θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό.

Ζητήστε προσφορά